Circle Joy Pezsgős dugó

Rendelhető
Circle Joy Pezsgős dugó
1 990 Ft
Minden pezsgő kedvelőnek ajálott ez a kis kütyü beszerzése. Miután felbonottuk a pezsgőt és visszatettük a hűtőbe, idővel kimegy belőle a buborék. Viszont a pezsgős dugó frissen tartja, így mikor újra elővesszük úgy fogyaszhatjuk, mintha csak most nyitottuk volna ki.
Részletek
A Circle Joy okos pezsgősdugója megőrzi italának frissességét! Az eszköz tökéletesen lezárja az üveg tartalmát, a vákuumos tárolásnak köszönhetően akár egy hét után is újraélheti italának közvetlen felbontása után ízlelt frissességét. Használata és tisztítása egyszerű. Az okos pezsgősdugóval pezsgőjének egy cseppje sem vész kárba, így minden pezsgő-gurunak nyugodt szívvel ajánljuk!


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Circle Joy
Szállítási idő
max. 14 nap
EAN
6952868345295
Cikkszám
CJ-JS02