Circle Joy Elemes Dugóhúzó

VAN
Raktárkészlet:
Circle Joy Elemes Dugóhúzó
4 990 Ft
A bor szerelmeseinek ajánljuk az elemes dugóhúzót, mely több, mint 120 üveg kinyitásra képes elemcsere nélkül. így mindenféle ügyetlenkedés és dugó bele törés nélkül nyithatod ki a boros üveget.
Részletek
A Circle Joy rozsdamentes acélból készült elemes bornyitójával elbúcsúzhatunk a hagyományos bornyitókkal való bénázástól! A palacknyitó teste a Circle Joy-tól már-már megszokott módon, rozsdamentes acélból készült. Az alsó rész pedig átlátszó PC-anyagból, amely használatát nagyban megkönnyíti. Az eszköz ergonómikus kialakítása lévén szétoszlatja a préselési ellenállást, így egy gombnyomással másodpercek alatt, biztonságosan kinyitható az üveg. Ez a modell elemmel működik, egy elemmel akár 120 palackot is képes kinyitni.

Anyag Food Grade Silicone
Szín Black + Red
Súly 100g
Méret 46 x 86mm
Input Power Rated 3.7V=/5W
Output Power Rated 5V=/10W
Töltési mód USB töltés


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Circle Joy
Szállítási idő
3-4 munkanap
EAN
6922127045846
Cikkszám
CJ-EKPQ01