Circle Joy Elektromos Dugóhúzó

Nincs raktáron
Circle Joy Elektromos Dugóhúzó
A bor szerelmeseinek ajánljuk az elektromos dugóhúzót, mely kevesebb, mint 8 mp alatt nyitja ki a boros üveged, mindenféle ügyetlenkedés és dugó bele törés nélkül.
Részletek
A Circle Joy rozsdamentes acélból készült elektromos bornyitójával elbúcsúzhatunk a hagyományos bornyitókkal való bénázástól! Még a legmakacsabb parafadugókat is kihúzza legfeljebb 8 másodperc alatt! A bornyitó tölthető, egy töltés után akár 50 üveg bor felnyitására is alkalmas. Használata pofonegyszerű: forgasd meg a félkör alakú pengékkel ellátott fóliavágót az üveg tetején, távolítsd el a műanyag fóliát, majd nyomd meg az eszközön található gombot és voilá, már fogyaszhatod is a bort! A klasszikus matt fekete tok, a szénacél spirál és az átlátszó PC burkolat elegáns megjelenést kölcsönöz a bornyítónak, a használat közben felgyulladó kék LED fények látványos és nagyszerű felhasználói élménnyé varázsolják a bornyitás folyamatát. Tökéletes kiegészítő otthoni bárpulthoz, a bor szerelmeseinek nagyszerű ajándék különleges alkalmakra - születésnapra, évfordulóra, Karácsonyra, anyák/apák napjára vagy Valentin-napra!

Material Stainless Steel + PC
Color Black
Weight 410g
Size 48.2 x 183 mm
Power Supply USB Charging
Battery Capacity 500mAh
Rated Voltage / Power 3.7V / 25W
Input Voltage / Power 5V / 10W
Working Noise
<75dB


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Circle Joy
Szállítási idő
max. 14 nap
EAN
6952868346964
Cikkszám
CJ-EKPQ04