Circle Joy Elektromos Dekantáló és Borkitöltő

Rendelhető
Circle Joy Elektromos Dekantáló és Borkitöltő
10 990 Ft
Hozd ki a maximumot a kedvenc borodból az elektromos dekantálóval és borkitöltővel. Ha szereted a jó borokat igényesen fogyasztani, akkor szerezd be most!
Részletek
A Circle Joy Elektromos Borlevegőztető és kiöntő eszközével a maximumot hozhatod ki borból! A dekantáló és kiöntő rendszer egyedülálló integrációjának köszönhetően megrövidül a főleg idősebb boroknál javalott levegőztetés folyamata, az eszköz segítségével mindössze néhány másodpercbe telik a vörösborok tradicionálisan 15 percig ajánlott dekantálása. Ennek köszönhetően a bor szinte azonnal oxidálódik, így sokkal gyorsabban előjönnek a gazdag illat- és zamatanyagok. Az automata kitöltővel a borkitöltés minden alkalommal cseppmentesen történik. Az eszköz a legtöbb, különböző méretú átmerőjű palackkal kompatibilis, így könnyű rögzíteni és eltávolítani is. A bordekantáló eszköz mikro-USB kábellel tölthető Li-ion akkumulátorral működik, amely egy töltéssel akár 30 üveg bor kiöntésére és levegőzetésére képes.

Méret: 148x58x164 mm


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Circle Joy
Szállítási idő
max. 14 nap
EAN
6952868345813
Cikkszám
CJ-XFJQ01