Circle Joy Borkellék-csomag 4in1

Nincs raktáron
Circle Joy Borkellék-csomag 4in1
Bármilyen alkalomra tökéletes ajándéknak, de még saját használatra is érdemes beszerezni ezt a borkellék-csomagot. Ezt a szettet bármilyen alkalomkor bátran előveheted, mert biztos le fog esni a vendégek álla.
Részletek
A Circle Joy - 4 az 1-ben Elektromos bornyitó szett egy kiváló ajándék a borok szerelmeseinek bármilyen alkalomra! Kifinomult, ízléses dizájnja lévén konyhája ékes dísze lehet. A csomagban minden megtalálható, ami egy kiváló minőségű bor élvezetéhez szükséges: Circle Joy - Kerek ónfólia vágó, amely megkönnyíti a bornyitás első lépéseit; Circle Joy - Rozsdamentes acélból készült elektromos bornyitó a gyors, kényelmes, biztonságos bornyitáshoz; Circle Joy - Rozsdamentes acélból készült levegőztető és kiöntő, amely a bor íz- és zamatanyagainak felszabadulását segíti; Circle Joy - Rozsdamentes acélból készült elektromos bordugó, hogy a bor ugyanolyan friss maradjon, mint első felbontásakor!


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Circle Joy
Szállítási idő
max. 14 nap
EAN
6952868320421
Cikkszám
CJ-TZ02