Buddyphones Felfedező kábeles fejhallgató (Rózsaszín)
Buddyphones Felfedező kábeles fejhallgató (Rózsaszín)
4 090 Ft

Buddyphones Felfedező kábeles fejhallgató (Rózsaszín)

Wired headphones for kids Buddyphones Discover (Pink)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 20 db
4 090 Ft
Külső Raktár
20 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

BuddyPhones Discover wired headphones for kids (pink)

Aggódsz, hogy a gyermeked túl hangosan hallgatja a zenét vagy nézi a meséket? Ajándékozd neki olyan fejhallgatót, amely megakadályozza ezt! A BuddyPhones Discover automatikusan korlátozza a hangerőt a biztonságos 85dB-s szintre. Emellett nagyon tartósak és ellenállóak a sérülésekkel szemben. Különlegességük még az is, hogy rendelkeznek egy extra porttal ellátott speciális jack csatlakozóval, amellyel további fejhallgatót is csatlakoztathatsz hozzájuk. A csomag akrilmatricákat is tartalmaz.


Megbízható védelem a gyermeked hallásáért

Előfordul, hogy a gyermeked túl hangosan nézi a meséket vagy hallgatja a zenét? A BuddyPhones fejhallgatóval elfelejtheted ezeket a problémákat! A fejhallgató automatikusan korlátozza a hangerőt maximum 85 dB-ra. Ez az a biztonságos szint, amit az Egészségügyi Világszervezet ajánl. Így a gyermeked hallása hatékonyan védve lesz a károsodástól!


Hihetetlenül tartós

Nem kell aggódnod, hogy a gyerekek hamar tönkreteszik az új fejhallgatójukat. A BuddyPhones Discover rendkívül tartós, ugyanakkor rugalmas - a hajlítás, ütközés vagy akár a földre ejtés sem jelent nekik nagy veszélyt. Egyéb előnyük még a tartós, lapos kábel, amely ellenálló a sérülésekkel szemben és nem törik össze túlzottan.


Gyerekeknek tervezve

A fejhallgatók ergonomikus kialakítással rendelkeznek, így a gyermeked számára nyújtanak a vágyott kényelmet. A fülpárnák kellemes tapintású, allergénmentes anyagokból készülnek, amelyek biztonságosak a bőr számára és nem okoznak irritációt. Emellett az állítható fejpánt lehetővé teszi, hogy még jobban hozzáigazítsd a fejhallgatót a kis felhasználó igényeihez.


Lehetőség fejhallgatók csatlakoztatására

A BuddyPhones segítségével a gyerekeid és barátaik együtt nézhetnek meséket vagy hallgathatnak zenét a számukra összeállított lejátszási listáról. Felejtsd el az érveket és félreértéseket! A Discover modell lenyűgözően tartós, különleges jack csatlakozóval van ellátva, amely extra portot biztosít további fejhallgatók csatlakoztatásához. Így akár 4 pár BuddyPhones is csatlakoztatható egyszerre egy eszközhöz!


Díszítő matricák is csomagban

A gyermeked még szórakoztatóbbá teheti a fejhallgató használatát. A készlet több színes matricacsomagot tartalmaz, amellyel a gyerekek díszíthetik a BuddyPhones fejhallgatójukat. A csomagban találsz egyedi matricákat is, melyekkel dekorálhatnak. Engedd, hogy a gyermekeid fejleszthessék a kreativitásukat és önmagukat fejezhessék ki - hadd adják meg a saját fejhallgatójuknak a saját egyedi jellemzőjüket!


Doboz tartalma

  • Fejhallgató
  • Díszítő matricakészlet
  • Egyéni matricák

Specifikáció:

MárkaBuddyPhones
NévBuddyPhones Discover
ModellBP-DIS-PINK-01
SzínRózsaszín
Vezérlőegység30mm
Impedancia32Ω
85 ±3dB @ 1mW 1kHz
Frekvencia válaszidő20Hz - 20kHz
Csatlakozó3.5mm
Kábel hossza0.8m

Adatok
EAN:
727542484319
Gyártói cikkszám:
BP-DIS-PINK-01
Gyártó:
BuddyPhones
Cikkszám:
I-28864
Tömeg:
567 g/db