Baseus megerősített üvegfólia 0,3 mm vastag iPhone 12/12 Pro készülékhez (2 db)
Baseus megerősített üvegfólia 0,3 mm vastag iPhone 12/12 Pro készülékhez (2 db)
3 990 Ft

Baseus megerősített üvegfólia 0,3 mm vastag iPhone 12/12 Pro készülékhez (2 db)

Baseus edzett üvegfólia 0,3 mm-es iPhone 12/12 Pro készülékhez (2 db)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 61 db
3 990 Ft
Külső Raktár
61 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Baseus edzett üveg - tökéletes kijelzővédelem

Az iPhone-hoz tervezett Baseus edzett üveg tökéletesen illeszkedik az eszköz képernyőjére és 5 rétegű szerkezete megbízható védelmet biztosít. Segítségével teljes körűen védi okostelefonja kijelzőjét a sérülésektől.

Tökéletes illeszkedés - megbízható védelem

Az új Baseus edzett üveg tökéletesen illeszkedik az iPhone kijelzőjébe. Ez megakadályozza a porlepedést és teljes körű védelmet biztosít. Az alumínoszilikát üveg 5 rétegű szerkezete megvédi a kijelzőt a karcolásoktól, repedésektől és más károktól. Segítségével az iPhone mindig újnak tűnik majd.

Mindig tiszta képernyő

Az oleofób és hidrofób bevonat megkönnyíti a képernyő tisztán tartását. Ennek köszönhetően a makacs és nehezen eltávolítható ujjlenyomatok, foltok és más szennyeződések csak rossz emlékké válnak. Az edzett Baseus üveggel tiszta képernyőt élvezhet, és a rajta megjelenített képek ragyogó fényét és kiváló minőségét élvezheti.

További védelem a szemeid számára

A Baseus nem csak a telefonképernyőjéről, hanem a szemeidről is gondoskodik. Az antigláre bevonat és a kékfény-szűrő védi a látásodat a fáradtságtól és a romlástól. Az edzett üveg Baseus használatával védelmet nyújtasz okostelefonod kijelzőjének, és garantálod használatának kényelmét is.

Könnyű felhelyezés

Felejtsd el az edzett üveg precíz felhelyezésével kapcsolatos problémákat. A modern ionadszorpció technológia nagyon megkönnyíti ezt a feladatot és megakadályozza a nem kívánt légbuborékokat. A Baseus védőfólia tökéletesen ragaszkodik a kijelzőhöz, nem erodálódik és tökéletesen védi a telefon kijelzőjét a sérülésektől.

GyártóBaseus
Modell0.3 mm-es teljes üveg edzett üveg fólia
TermékkódSGAPIPH61P-LS02
AnyagÜveg
Méret6.1''
KompatibilitásiPhone 12
iPhone 12 Pro

Adatok
EAN:
6953156228764
Gyártói cikkszám:
SGAPIPH61P-LS02
Gyártó:
Baseus
Cikkszám:
I-19197
Tömeg:
105 g/db
Min. rendelhető mennyiség:
5 db