Baseus Car Mount Metal Age II Gravity a függőleges és vízszintes szellőzőrácsra ezüstszínben (SUJS000012)
Baseus Car Mount Metal Age II Gravity a függőleges és vízszintes szellőzőrácsra ezüstszínben (SUJS000012)
6 090 Ft

Baseus Car Mount Metal Age II Gravity a függőleges és vízszintes szellőzőrácsra ezüstszínben (SUJS000012)

Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 5 db
6 090 Ft
Külső Raktár
5 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Egy masszív alaplaptartó telefon tartó a Baseustól, amelyet igényes vezetők is nagyra értékelni fognak. Az SUJS000012 modell fejlesztett rögzítési rendszerrel rendelkezik a levegő kivezető nyílásban. Ennek köszönhetően könnyedén felszerelheti autójában, és az egész szerkezet sokkal stabilabb lesz, mint a szokásos rendszert használó tartók esetében. Ez a telefon tartó továbbá rendelkezik egy pontos teljes fémmel ellátott gravitációs mechanizmussal. Tehát extrém tartós és nagyon könnyen használható. Mindössze annyit kell tennie, hogy az telefont a panelre teszi, és az állkapcsok automatikusan optimalizált erővel rögzítik, hatékonyan megtartva a telefont stabil pozícióban.

Specifikáció:

 • Márka: Baseus
 • Modell: SUJS000012 Metal Age II
 • Anyag: fém
 • Mechanizmus típusa: gravitációs
 • Rögzítési pont: levegőellátó rács
 • Maximális telefon szélesség: akár 86 mm
 • Méret: 6,9 x 10,5 x 13,3 cm
 • Súly: 130 g
 • Szín: ezüst

Baseus Metal Age II gravitációs autótelefon tartó - a legfontosabb előnyök:

 • Egy kézzel használható - a fogantyún pontos gravitációs mechanizmus található. Az telefont csak az tartó paneljére kell helyezni, és az állkapcsok automatikusan meghúzódnak
 • A telefonja teljes biztonságban lesz vezetés közben - az állkapcsok megfelelően profilozottak. Emellett gumiborításuk is van, hogy elkerüljék a telefon karcolódását és véletlen elesését. Így problémamentesen legyőzhet nehéz útvonalakat és éles kanyarokat
 • Könnyedén felszerelheti autójába a tartót - az SUJS000012 modellt autójának levegőnyílásába kell felszerelnie. A funkcionális, fejlesztett rögzítési rendszernek köszönhetően az egész folyamat nagyon könnyű és kényelmes, és az egész szerkezet függetlenül a körülményektől stabil marad
 • Egy masszív tartozékot kap - a Baseus fogantyúja magas minőségű fémből készült. Tehát tartós és rendkívül ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben, és a szerkezete nem nyikorog, mint az olcsó fogantyúk esetében. Biztosan sokáig szolgálni fogja az igényeit, betöltve funkcióit

A levegőnyílásra szerelhető autós tartó

A Baseus márka tartója nagyon könnyű felszerelni. Egy speciálisan tervezett bilincsnek köszönhetően megfelel a legtöbb autóban használt levegőnyílásnak. Ez az összeszerelési módszer nagyon nagy előnyt jelent. Az telefont olyan helyen helyezi el, ahol nem zavarja a vezetőt vezetés közben, és nem korlátozza a látást. Gyakorlatilag a kényelme és a vezetésbiztonsága jelentősen javul.

Egy kézzel használható autótelefon tartó

A SUJS000012 modell pontos gravitációs mechanizmussal rendelkezik. Így a tartó állkapcsai automatikusan rögzítik a telefon kijelzőjére helyezett telefont. Tehát nem kell használnia gombokat, kapcsolókat vagy az energiaellátást. Ezt a fogantyút egy kézzel lehet működtetni.

A Baseus gravitációs tartó - telefonja biztonsága

Az állkapcsok megfelelően lettek kialakítva annak érdekében, hogy teljes védelmet biztosítsanak a tartóban elhelyezett mobil eszköznek. Emellett belső felületeik gumiborítással vannak ellátva. Ennek köszönhetően az telefont a tartóban nem karcolódik meg, és még nehezebb útvonalak, éles kanyarok vagy hirtelen fékezések esetén sem csúszik ki belőle.

Egy fém szerkezetű autótelefon tartó

Ez a modell összes kulcsfontosságú eleme, mint például a fogaskerekek és vezetők, magas minőségű fémből készültek. Tehát az egész mechanizmus tartós és nagyon masszív. Tehát bátran használhatja a fogantyút anélkül, hogy aggódna, hogy gyorsan megsérülne. Ezzel a termékkel hosszú évekre szóló funkcionális tartozékot kap autójához.

Új - hatékonyabb rögzítési rendszer

A Metal Age II modell egy újítást kínál a levegőnyílásba szerelt megbízható rögzítési rendszer formájában. Az hatékony rögzítőszerrel rendelkező fémbiztosítók a vezetés módjától és a közúti körülményekétől függetlenül stabilitást biztosítanak az egész szerkezetnek.


Adatok
EAN:
6932172605230
Gyártói cikkszám:
SUJS000012
Gyártó:
Baseus
Cikkszám:
D-SUJS000012
Tömeg:
150 g/db