Baseus Brilliance PRO iPad 10 tok billentyűzettel, 10.9" (fehér)
Baseus Brilliance PRO iPad 10 tok billentyűzettel, 10.9" (fehér)
83 490 Ft

Baseus Brilliance PRO iPad 10 tok billentyűzettel, 10.9" (fehér)

Baseus Brilliance PRO iPad 10 tok billentyűzettel, 10.9" (fehér)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 11 db
83 490 Ft
Külső Raktár
11 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Billentyűzetes tok iPad 10-hoz Baseus Brilliance PRO 10.9" (fehér)

Hozzon létre kényelmes készletet a Baseus-tól származó táblagépéhez és billentyűzetes tokhoz. A termék Bluetooth 5.2 segítségével gyorsan és hatékonyan csatlakozik eszközéhez, zavarokat okozás nélkül. Az esetek magas minőségű többfunkciós gombokat és érintőpadot kínálnak a munkához. Az eset anyaga bőrbarát és rendkívül ellenálló. Ezenkívül kivételes kényelmet és stabilitást biztosít a mágneses abszorpciónak köszönhetően.

Sima gépelés

A speciálisan tervezett billentyűzetnek köszönhetően órákon át élvezheti a kényelmes és sima gépelést. A Baseus Brilliance tökéletes gombpréssel garantál tökéletes eredményt minden nyomással, lehetővé téve a gyorsabb és precízebb gépelést. Egy teljes sor gyorsbillentyű támogatja kedvenc iOS, Android és Windows specifikus tevékenységeit. Ezenkívül kis LED kijelzővel rendelkezik, amely jelzi az akkumulátor töltöttségi állapotát vagy a Caps Lock billentyű használatát.

Még több képesség

A billentyűzetbe beépített érintőpad tovább könnyíti a munkáját a táblagépen. Különféle gesztusokkal nyithat dokumentumot, vezérlőpultot vagy beleköthet, többek között. Most könnyedén átalakíthatja a táblagépet laptopká!

Kényelemre törekvés

A termék maximális kényelmet nyújtó tervezésre van kialakítva. Könnyű és hordozható kialakítással rendelkezik. Beépített mágnesek biztosítják az eszköz megbízható stabilitását. Lehetőség van a táblagép dőlésszögének beállítására, így az ideális szöget az Ön preferenciáihoz igazíthatja. Válassza a Baseus Brilliance tokot és élvezze a kívánt kényelmet!

Megbízható kapcsolat

A fejlett Bluetooth 5.2 chip gyors és stabil kapcsolatot biztosít késleltetés nélkül. Most már ki-be kapcsolhatja a táblagépet a tokkal. Az eset rendelkezik egy készenléti móddal, amely automatikusan aktiválódik, ha 10 percig nem használja az eszközt - ebben a módban akár 100 napig is eltarthat. A használt technológiai megoldások jelentősen javítják a munkakényelmet.

GyártóBaseus
NévBaseus Brilliance
SzínFehér
AnyagPU + PC + mikroszálas
Méretek254 x 200 x 21 mm
Súlykörülbelül 680 g
CéliPad 10.9"
Várakozási állapotkb. 100 nap
Töltési interfészTípus C
Bluetooth verzió5.2

Adatok
Szín:
biały
EAN:
6932172624200
Gyártói cikkszám:
ARJK020002
Gyártó:
Baseus
Cikkszám:
I-28065
Tömeg:
934 g/db