Hátizsák PGYTECH OneMo Lite 22L (Éjkék)
Hátizsák PGYTECH OneMo Lite 22L (Éjkék)
48 490 Ft

Hátizsák PGYTECH OneMo Lite 22L (Éjkék)

Backpack PGYTECH OneMo Lite 22L (Twilight Black)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 20 db
48 490 Ft
Külső Raktár
20 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

PGYTECH OneMo Lite 22L fénykép hátizsák (Fekete)

A PGYTECH OneMo fénykép hátizsák jól használható munkához vagy utazáshoz. 22L kapacitása lehetővé teszi nemcsak a fényképezőgép felszerelését, hanem a kiegészítőket, laptopot vagy dokumentumokat is. A beépített rekeszek lehetővé teszik a hátizsák tér elrendezését, és a magas minőségű anyagok védelmet nyújtanak mind a P-CB-115, mind tartalmának a sérülésektől.

Igényeidre szabottan

A PGYTECH OneMo fénykép hátizsák moduláris kialakítással rendelkezik, így rajtad múlik a tér tervezése. 8 különböző típusú rekeszt tartalmaz, amelyek segítségével rendezheted a helyet. Ez a megoldás segít abban, hogy rendben tartsd a dolgaidat.

Kényelmes hozzáférés a legfontosabb dolgokhoz

Ragyogó képet szeretnél készíteni gyorsan? Semmi probléma! A PGYTECH OneMo fénykép hátizsák oldalsó zsebbel van ellátva, így gyorsan hozzáférhet a fényképezőgépéhez, és nem veszíthet el egy fontos pillanatot. Emellett teljesen kinyithatja a hátizsák elejét, hogy eltávolíthassa belőle az összes tárgyat. Élvezze az P-CB-115 nyújtotta megoldásokat.

Kényelem érdekében

A hátizsák kényelmes használatát tervezték. A P-CB-115 ergonomikus kialakítással rendelkezik, és szellőző anyagok használatával hosszú ideig használhatja anélkül, hogy fáradtnak vagy kényelmetlennek érezné magát. Emellett széles pántokkal és 3 fogantyúval van ellátva, amelyek megkönnyítik a hátizsák szállítását.

Fényes design

A PGYTECH OneMo P-CB-115 PU anyaggal van befejezve, így ellenáll a fröccsenéseknek és a kopásnak. Védelmet nyújt a hátizsák tartalmának a károsodás ellen. Különleges zsebbel rendelkezik tripod és gimbal számára. Emellett lehetővé teszi a dokumentumok, a laptop vagy a tablet biztonságos tárolását is. Ez még nem minden! Az akkumulátorok számára külön zsebek vannak felszerelve, amelyeken jelzőkkel jelöli el a töltöttségi szintüket.

Tartalmazza

  • hátizsák
  • A rekesz
  • B rekesz x2
  • C rekesz x5
  • pánt x3
GyártóPGYTECH
NévOneMo Lite
ModellP-CB-115
Színfekete
Kapacitás22 l
AnyagPOLY + PU
Súly1,6 kg (rekeszekkel), 1,28 kg (rekeszek nélkül)
Méretek460 x 330 x 260 mm

Adatok
EAN:
6970801338883
Gyártói cikkszám:
P-CB-115
Cikkszám:
I-27768
Tömeg:
8,264 kg/db