Hátizsák PGYTECH OneMo 2 25L (űrkék)
Hátizsák PGYTECH OneMo 2 25L (űrkék)
60 790 Ft

Hátizsák PGYTECH OneMo 2 25L (űrkék)

Backpack PGYTECH OneMo 2 25L (space black)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 26 db
60 790 Ft
Külső Raktár
26 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

PGYTECH OneMo 2 25L Fotó hátizsák (fekete)

Gyakran utazol és fényképezel? Foglalkozol hivatásosan a fotózással? Tegye könnyűvé a nélkülözhetetlen felszerelés szállítását és biztonságos tárolását! A PGYTECH OneMo 2 25L fotó hátizsák kényelmes hozzáférést biztosít minden legfontosabb felszerelésedhez, és rengeteg rekeszt kínál, amelyeket szabadon állíthatsz igényeid szerint. Kényelmes használatot és nagyon tartósságot nyújt. Ezenkívül praktikus válltáskát is tartalmaz.

Nagy kapacitás

Ne félj attól, hogy nem lesz elég hely az összes szükséges felszerelésedhez. A hátizsák különlegessége a 25 literes kapacitása, amely könnyen bővíthető további 5l vagy 8l-tel. Így könnyedén elhelyezheted a fényképezőgépet, stabilizátort, napvédőt, ruhát, vízpalackot, összecsukható állványt, drónt, vezérlőkamerát, extra akkumulátorokat, laptopot, pénztárcát, telefont vagy cserélhető objektíveket. Emellett a OneMo 2 fő zsebe teljesen kinyitható a benne elhelyezett tárgyak könnyű hozzáférése érdekében.

Kényelem

Élvezze a nagyobb kényelmet még hosszú expedíciók és fotózások során is. Az OneMo 2 tökéletesen alkalmazkodik a hátad formájához, és a speciális hálózatnak köszönhetően kiváló szellőzést biztosít és megakadályozza a verejtékezést. Emellett fontos még kiemelni a levehető mellkasi pántot és az extra pántokat, amelyek stabilizálják a hátizsákot és egyenletesebben elosztják a súlyt, enyhítve a gerinc nyomását. Ráadásul az EVA habból készült különlegesen tervezett vállpárnák még több kényelmet biztosítanak.

Teret optimális szervezése

A hátizsák rendelkezik olyan speciális rekeszekkel, amelyek megkönnyítik az áttekinthetőséget. Szabadon is változtathatja ezek helyzetét, igényei szerint és az áthelyezni kívánt felszerelés típusa szerint. Az OneMo 2 sok kis zsebet is kínál, amelyek kábelek, akkumulátorok, telefon, AirTag és sok más kiegészítő tárolására szolgálnak. Speciális rekeszt is találhat laptopjának, amelyet magas minőségű védőhab bélel.

Még több kényelem

A gyártó gondoskodott arról, hogy a hátizsák használata minél kényelmesebb legyen. A bal vállon gyorsan rögzíthet kameratartót, a jobb oldalon pedig különleges zsebet talál telefonjához. Az OneMo 2 több további rögzítési pontot is kínál, amelyekre a választott felszerelést rögzítheti. Ráadásul több rendelkezésre álló fogantyú lehetővé teszi a hátizsák különféleképpen való hordozását - például függőlegesen, vízszintesen vagy fejjel lefelé.

Különleges feladatokhoz készült hátizsák

Bizalommal tudhatja, hogy a hátizsákban elhelyezett eszközök bármilyen körülmények között biztonságban vannak. A hátizsák kiváló minőségű anyagokból készült és speciális PU bevonattal van ellátva, amely rendkívül tartóssá teszi. Az OneMo 2 vízálló is, és ha intenzívebb esőbe kerül az expedíció során, csak tegyen rá egy esővédőt. Ráadásul a hátizsák cipzárai úgy vannak tervezve, hogy megnehezítse a benne elhelyezett tárgyak eltulajdonítását.

Tartozék táska

A készlet tartalmaz egy praktikus táskát, amelyet vállra helyezhet vagy pénztárként használhat. Pakolja bele a legfontosabb eszközöket, és mindig kéznél legyenek! A rendelkezésre álló zsebek megkönnyítik a kábelek vagy memóriakártyák tárolását, és a nagy rekesz lehetővé teszi a kívánt kiegészítők gyors megtalálását és eltávolítását. Szükség esetén egyszerűen elhelyezheti a táskát a hátizsákjában.

A csomag tartalma

 • OneMo 2 25 literes hátizsák
 • Válltáska
 • C rekesz x2
 • D rekesz x1
 • E rekesz x2
 • F rekesz x2
 • G rekesz x2
 • H rekesz x2
 • Rekesz rögzítőpánt x1
 • Mellkasi pánt x1
 • Kiegészítő pánt x2
 • Derekpánt x1
 • Válltáska pánt x1
 • Pakoló táska x1
 • Címke kártya x1
 • Promo kártya x1
 • Logó matrica x1
MárkaPGYTECH
NévOneMo 2
ModellP-CB-110
SzínFekete
Hátizsák kapacitása25l (+ 5l / 8l)
Válltáska kapacitása5l (fő rekesszel 3,5l + bővítménnyel 1,5l)
Hátizsák súlyaKülön rekeszek nélkül: 1,72kg;
Rekeszekkel és pántokkal: 2,11kg;
Válltáska súlyaKülön rekeszek nélkül: 0,43kg;
Rekeszekkel: 0,5kg;
Hátizsák méretei470 x 320 x 235mm
Válltáska méretei275 x 185 x 135mm

Adatok
EAN:
6970801339101
Gyártói cikkszám:
P-CB-110
Gyártó:
PGYTECH
EAN:
6970801339101
Cikkszám:
I-27903
Tömeg:
11,133 kg/db