Aqara vízérzékelő szenzor - CN (AS010CNW01)

Nincs raktáron
Aqara vízérzékelő szenzor - CN (AS010CNW01)
5 790 Ft

Vízszivárgás érzékelő

Funkciók: vízérzékelés/ Zigbee kapcsolat

Működéséhez Zigbee-kompatibilis központi vezérlőegység szükséges! (Aqara vagy második generációs Mijia)

okoscucc getsmart megbízható webshop

Részletek

Szivárgás észlelése

Ha a mért felületen a vízszint eléri a 0.5mm-t, akkor az eszköz értesíti a központi vezérlőt és azon keresztül telefonos értesítést kapsz.


Összeköthető egyéb okoseszközökkel

Kapcsold össze Aqara vagy második generációs Mijia központi vezérlővel, hogy tetszés szerint különböző funkciókat automatizálhass számos okoseszközzel és Apple HomeKit-tel. 


Csőtörés ellen

Amennyiben rendelkezel elektromágneses(szolenoid) szeleppel és okoskonnektorral kapcsolódik, úgy csőtörés esetén automatikusan elzárhatod a vizet, hogy megvédd otthonod az áradástól.


Fejlett technológia

Vizes és poros környezetben is működik, anti-UV bevonattal ellátott fakulás ellen. Hétköznapi használat esetén egy elemmel 2 évig bírja.


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Xiaomi Aqara
EAN
6970504210608
Cikkszám
AS010CNW01