Aqara rezgésérzékelő szenzor - CN (AS009CNW01)

Nincs raktáron
Aqara rezgésérzékelő szenzor - CN (AS009CNW01)
5 790 Ft

Rezgésérzékelő szenzor

Funkciók: rezgés, dőlés vagy esés érzékelése/ Zigbee kapcsolat

Működéséhez Zigbee-kompatibilis központi vezérlőegység szükséges! (Aqara vagy második generációs Mijia)

okoscucc getsmart megbízható webshop

Részletek

Rezgésérzékelés

Ha elhelyezed egy felületre, és azon rezgést érzékel, vagy a felület elmozdul, vagy a mérő leesik róla, akkor a vezérlőegység riaszt és a telefon értesítést kap.


Összeköthető egyéb okoseszközökkel

Kapcsold össze Aqara vagy második generációs Mijia központi vezérlővel, hogy tetszés szerint különböző funkciókat automatizálhass számos okoseszközzel és Apple HomeKit-tel.


Fejlett technológia

Nagy pontosságú gyorsulásérzékelővel van ellátva. Anti-UV anyagból készült, így hosszabb használat után sem fakul. Energiatakarékos, hétköznapi használat mellet egy elem 2 évig bírja.


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Xiaomi Aqara
EAN
6970504210592
Cikkszám
AS009CNW01