Aqara okosotthon központi vezérlőegység - CN (AG005CNW01)

Nincs raktáron
Aqara okosotthon központi vezérlőegység - CN (AG005CNW01)
15 990 Ft

Okosotthon központi vezérlő

Funkciók: okosotthon automatizálás/ riasztó/ hangvezérlés/ éjszakai fény/ Zigbee és WiFi kapcsolat

A terméket EU hálózati átalakítóval együtt küldjük.

okoscucc getsmart megbízható webshop

Részletek

Okosotthon vezérlés

Számos okoseszköz(egyszerre maximum 32) csatlakoztatható a központi egységhez Zigbee-n keresztül, tehát az elsődleges beállítások után internetkapcsolat nélkül is kommunikál és funkcionál a többi eszközzel. Például lámpák, füst-, gáz-, hőmérséklet-, rezgés-, víz- és mozgásérzékelők, nyílászáró szenzorok, okoskonnektor, okoszár, fűtés, légkondicionálás stb.


Számodra könnyen hozzáférhető, de biztonságos

Okostelefonod app-jén keresztül könnyedén automatizálhatod és vezérelheted otthonod működését. Azonban nem kell félned, minden adat a telefonodon, illetve a telefon és az okoseszközök közti kommunikáció titkosítva van. Hangvezérléssel is használható Apple HomeKit-tel.


Minőségi hardver

Az Aqara központi egységbe NXP i.MX6 processzort, 256M DRAM-ot, 256M flasht és MFi chip-et építettek. Két nagy nyereségű beépített antennával rendelkezik. FR-4 nyomtatott huzalozású lemez található benne nagy hűtőfelülettel. Az eszköz háza jól szellőzik, így biztosítva a hosszú távú, megfelelő működést. A ház lángálló anyagból készült.


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Xiaomi Aqara
EAN
6970504210424
Cikkszám
AG005CNW01