Aqara nyílászáró szenzor - CN (AS006CNW01)

-29%
Nincs raktáron
Aqara nyílászáró szenzor - CN (AS006CNW01)
5 090 Ft
3 590 Ft
Kezdete: 2020.09.30   Vége: 2020.10.06
Akcióból hátralévő idő:

Nyílászáró szenzor

Funkciók: nyílászárók állásának érzékelése/ Zigbee kapcsolat

Működéséhez Zigbee-kompatibilis központi vezérlőegység szükséges! (Aqara vagy második generációs Mijia)

okoscucc getsmart megbízható webshop

Részletek

Okos szenzor ajtókhoz és ablakokhoz

Otthonod minden nyílászárójára elhelyezheted a szenzort, mely észleli, ha azok kinyílnak vagy becsukódnak. Az app-en keresztül ezt távolról is bármikor ellenőrizheted.


Összeköthető egyéb okoseszközökkel

Kapcsold össze Aqara vagy második generációs Mijia központi vezérlővel, hogy automatizálhasd egyéb okoseszközeid funkcióit. Például felkapcsolja a hozzárendelt lámpákat, mikor este hazaérkezel, illetéktelen behatolás esetén értesít és videófelvételt készít a hozzárendelt kamerával vagy kikapcsolja a légkondicionálót, ha kinyitod az ablakot. Csatlakoztatható számos okoseszközhöz és Apple HomeKit-hez.


Minőségi termék

Mágnes segítségével érzékeli a szenzor két része közötti távolságot az alaphelyzet megadása után. Energiatakarékos, hétköznapi használat mellett 2 évig bírja az elem.


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Xiaomi Aqara
Szállítási idő
1 munkanap
EAN
6970504210561
Cikkszám
AS006CNW01