Xiaomi Amiro Okos Sminktükör

Rendelhető
Xiaomi Amiro Okos Sminktükör
21 590 Ft
Tökéletes Insta képekhez tökéletes smink tükör szükséges! Az Amiro sminktükör segítségével olyan arcot varázsolhatsz magadnak, mintha természetes fényben sminkelnél.
Részletek

Az Amiro okostükör forradalmian új megoldást kínál a sminkelés és szépségápolás területén!

A Purelux technológiának köszönhetően a tükör úgy világítja meg az arcot, mintha a természetes, nappali fény tenné, így nem torzít a valóságon, pontosan tükrözi a színeket. A Smart Motion Sensor-nak köszönhetően a tükör világítása automatikusan bekapcsol ha a közelébe lépnek, és lekapcsol, ha eltávolodnak tőle. A szembarát technológiát használó okostükör fényereje szabályozható, 6 különböző fényerő közül válaszhatunk egészen 1100 lux-ig.

A tükör 3 megvilágítási módot kínál: a természetes-módot a hétköznapi sminkeléshez és bőrápoláshoz; a fény-módot a fényesebb, tisztább és részletgazdagabb tükröződésért, illetve a a belső-módot, ami az alkalmi sminkek elkészítéséhez ajánlott.


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Xiaomi
Szállítási idő
max. 14 nap
EAN
6970252730212
Cikkszám
AML002B