AirPop Eredeti szmogellenes maszk sötétszürke.
AirPop Eredeti szmogellenes maszk sötétszürke.
9 890 Ft

AirPop Eredeti szmogellenes maszk sötétszürke.

AirPop Eredeti szmogellenes maszk sötétszürke
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 2 db.
9 890 Ft
Részletek

Face Mask AirPOP Eredeti (Sötétszürke)

AirPop maszkok bizonyítottan védenek a kültéri levegőből és segítenek az egészségünk megőrzésében. Újraértelmezik a városi környezettel való kapcsolatunkat. A legfejlettebb ergonomikus kialakítással és légáteresztő anyagokkal rendelkeznek, így teljes kényelmet nyújtanak és tökéletesek mindennapi használatra. Az egészségünk háromféle légi veszélyeztetésnek van kitéve: ökológiai (allergének, erdőtüzek, porviharok), antropológiai (szén égetése, porlékony szennyeződés) és biológiai (vírusos járványok, baktériumos betegségek). Az AirPop megvédi Önt mindegyiktől! Az éghajlatváltozás, a növekvő globális népesség és a gazdasági tevékenység mind olyan tényezők, amelyek növelik a mindenféle veszélyeztetéshez kapcsolódó betegségek előfordulását. Ezért olyan fontos az egészségünk védelme. Az AirPop páratlan védelmet nyújt, függetlenül a kockázat típusától.

Még jobb maszk a kényelemért

A legjobb védelmet nyújtva újragondoltuk az egész szűrést. A maszkot alapjaikban terveztük úgy, hogy a hatékonyságra, a kényelemre és az egyszerű légzésre összpontosítsunk. A sikerünk friss levegőt garantál Önnek.

Négyrétegű védelem

A kétrétegű elektrosztatikus süllyesztett olvadt nem szőtt szűrők nagy szűrőhatékonysággal rendelkeznek és még a legfinomabb szennyeződések ellen is védenek. A pré-szűrő réteget két védő felső réteg közé helyeztük, hatékonyan elfogva a levegőben lévő káros részecskéket. A szűrő blokkolja a> 97%

Puha bevonat

A speciális anyag a megfelelő illeszkedés érdekében készült az arcára. Több mint 300 mikrolyuk egységesen irányítja a levegőt az orrához és a szájához az optimális hő- és nedvességcseréért. Ennek eredményeként mindig számíthat kiváló viselési kényelemre és lélegzik szabadságra. Az AirPop maszk továbbá tartós - Microfiberből készült, amely rugalmas, de strukturált, puha, de tartós. Ellenálló - a puha bevonat ellenáll a hőnek, a víznek és az elszíneződésnek. Mosható - törölje le enyhe szöveteken és alkohollal a puha bevonat felületét.

Légzési tér

Innovatív AERODOME design megfelelő levegőcserére tervezve. A 3D alak a tökéletes levegőtér és a kiegyensúlyozott keringés helyét teremti meg az arcon. Többé nem csúszik le a maszk a száj vagy az arc körül. Szabad lélegzés, helyes maszk elhelyezése és teljes kényelem - az AirPop Eredeti összekapcsolja ezeket a tulajdonságokat, és lehetővé teszi, hogy élvezze a kényelmet és a biztonságot.

GyártóAirpop
Modell43599
Rétegek száma4
SzínSzürke
TanúsítványokCE, FDA
StandardEN ISO 10993-5: 2009-10
Anyag NPoliamid, mikroszálas, polipropilén, poliészter, TPU
Szűrési szint>97%
HasználatTöbbszöri használat
OsztályKN95
TeljesítményszabványGB2626-2006
Méretek14 x 15 x 15 cm
Tömeg13g

Adatok
EAN:
4029948104096
Gyártói cikkszám:
43599
Gyártó:
AirPop
Cikkszám:
I-18884
Tömeg:
427 g/db.