Adjunkt EH1021-C kézi autóporszívó

VAN
Raktárkészlet:
Adjunkt EH1021-C kézi autóporszívó
Adjunkt EH1021-C kézi autóporszívó
Adjunkt EH1021-C kézi autóporszívó
Adjunkt EH1021-C kézi autóporszívó
Adjunkt EH1021-C kézi autóporszívó
Adjunkt EH1021-C kézi autóporszívó
6 990 Ft

Az Adjunkt kézi autós porszívó segítségével könnyedén eltávolíthatod a kárpiton kelektkező szennyeződéseket, így minden nap frissen kitakarított autóba ülhetsz be! :)

Részletek

Az Adjunkt Cyclone Kézi Autósporszívó 100W-os teljesítményével és 4500 Pa-os szívóerejével könnyedén eltávolítja a kárpit szennyeződéseit (poratkák, hajszálak, állatszőr, bőrrészecskék, kosz, egyéb szennyeződések).

Az Adjunkt porszívó rendkívül csendes és könnyen kezelhető – csatlakoztassa egyszerűen a szivargyújtójához (auto DC 12V) és már is elkezdheti autója takarítását. A 4 méter hosszú kábelnek köszönhetően az autó bármely zugát könnyedén elérheti.

A szűrő rozsdamentes acélból készült, így mosható, újrafelhasználható és nagyon tartós, az átlátszó gyűjtőedény pedig könnyedén kiüríthető.

A porszívó nem foglal sok helyet, egyszerűen tárolható az autóban a hordozótáskájának köszönhetően, ami a következő kiegészítőket is tartalmazza: egy tömlőhosszabbítót, egy kefés porszívófejet és egy hosszúkás porszívófejet, amellyel a legkisebb zugokat is ki tudja takarítani.

 

Specifikációk

Gyártó Adjunkt
Modellszám EH1021-C
Súly 1,42 kg
Méret 42,4cmx15,2cmx14,6cm
Teljesítmény 100W
Szívóerő 4500 Pa
Hálózati csatlakozó 12V szivargyújtó adapter
Kábel hossza 4 m


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Adjunkt
Szállítási idő
3-4 munkanap
EAN
4260610450008
Cikkszám
EH1021-C