PolarPro Vivid kollekció szűrők a DJI Mavic Air 2S-hez (3 db-os készlet)
PolarPro Vivid kollekció szűrők a DJI Mavic Air 2S-hez (3 db-os készlet)
27 390 Ft

PolarPro Vivid kollekció szűrők a DJI Mavic Air 2S-hez (3 db-os készlet)

Filters PolarPro Vivid Collection for DJI Mavic Air 2S (3-pack)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 1 db.
27 390 Ft
Részletek

3 szűrőt tartalmazó DJI Air 2S Vivid Kollekció készlet

A Vivid Kollekció készlet 3 szűrőt tartalmaz a DJI Air 2S készülékhez, amellyel fantasztikus felvételeket készíthet nehéz fényviszonyok között is. Ezek a szűrők 2 népszerű hatást - az ND-t és a polarizációt - kombinálják. Az könnyű, alumínium keret azt jelenti, hogy a kiegészítők nem fogják megterhelni a drónt, és nem befolyásolják a repülési időt, a prémium minőségű CinemaSeries™ üveg pedig lehetővé teszi, hogy elképesztő hatásokat érjen el. A csomagban megtalálható az ND8/PL, ND16/PL és ND32/PL szűrők, valamint egy praktikus mágneses tok a tároláshoz.

Kiváló képminőség és élénk színek

Készítsen kiváló minőségű felvételeket akár fényes és tükröző környezetben is. Az ND/PL szűrők csökkentik a zársebességet és a csillogást, így tiszta, éles képeket és gyönyörű, telített színeket kaphat minden körülmények között. Ráadásul a kereteken található polarizációs jelzők lehetővé teszik az effektek finomhangolását az elvárásainak megfelelően. A Vivid Kollekció tehát kielégíti a legigényesebb alkotók igényeit is!

3 féle szűrő - sokféle felhasználási lehetőség

A készletben található szűrők széles körű lehetőséget nyújtanak. Az ND8/PL 3 féle fényvezérlést és polarizációt kínál, amelyek tökéletesek a golden vagy blue hour felvételeihez. Az ND16/PL 4 féle fényvezérlést biztosít, és jól használható délutáni felvételekhez. A ND32/PL szűrő viszont 5 féle fényvezérlést biztosít, és tökéletesen alkalmas nagyon erős fényviszonyok közötti felvételekhez.

A drónjához készült

A szűrők magas minőségű, strapabíró anyagokból készültek, így nemcsak ellenállók a sérülésekkel szemben, hanem praktikusak is. Az könnyű alumínium keretek biztosítják, hogy a kiegészítők ne nagyon befolyásolják a drón súlyát, ezáltal optimális repülési időt eredményeznek. A CinemaSeries™ üveg pedig alacsony törésmutatóval rendelkezik, és semleges színeket és páratlan optikai minőséget biztosít.

Praktikus tok a biztonságos szállításhoz

A PolarProval nem kell aggódnia a szűrői sérülése miatt a szállítás során. A készlet tartalmaz egy mágneses tokot, amely segít gondoskodni a biztonságukról. Segítségével kényelmesen tárolhatja kiegészítőit és megvédheti azokat a sérülésektől. Egyszerűen tegye be őket a tokba, majd ezt a tokot helyezze a hátizsákjába és viheti magával utazásra vagy szabadtéri tevékenységekre. Mindig magánál tarthatja a praktikus Vivid Kollekció szűrőkészletet!

A dobozban

  • ND8/PL szűrő
  • ND16/PL szűrő
  • ND32/PL szűrő
  • Mágneses tok
MárkaPolarPro
SzűrőkND8/PL, ND16/PL, ND32/PL
AnyagAlumínium + CinemaSeries üveg
AlkalmasDJI Air 2S

Adatok
FPV:
Air
Produkt:
Filtry
Termék:
Filtry
EAN:
817465025963
Gyártói cikkszám:
AIR2S-CS-VIVID
Gyártó:
PolarPro
Cikkszám:
I-20561
Tömeg:
98 g/db.